Στατιστικά Πως λειτουργεί Πως εφαρμόζεται Θεραπείες Ατομική Θεραπεία Παρενέργειες Βιογραφικό Επικοινωνία Αρχική  
   
 
 
  Πως εφαρμόζεται ο βελονισμός

Βελονισμός σώματος.

Η ρυθμιστική λειτουργία του βελονισμού ολοκληρώνεται σε συγκεκριμένο χρόνο (20 λεπτά ανά συνεδρία) και η διαδικασία είναι η εξής: οι βελόνες τοποθετούνται σχεδόν επιφανειακά , αναίμακτα, χωρίς πρόκληση πόνου (έχουν διάμετρο μόλις 0,2 mm ) και χωρίς να δημιουργούν παρενέργειες στις υπόλοιπες λειτουργίες του οργανισμού. Για κάθε πάθηση απαιτείται ένας συγκεκριμένος αριθμός και συχνότητα συνεδριών. Αυτός είναι σχηματικά ο τρόπος δράσης του βελονισμού.

Βελονισμός αυτιού.
Τοποθετούνται σε κάποια σημεία του αυτιού ειδικές βελόνες, σταθεροποιούνται με τσιρότο και μετά από 3 ή 4 μέρες αφαιρούνται. Απόλυτα ανώδυνη θεραπεία.

Βελονισμός με ηλεκτρισμό ή λέιζερ ή ραδιοσυχνότητες.
Ειδικές συσκευές εκπομπής ηλεκτρισμού, λέιζερ ή ραδιοσυχνότητας τοποθετούνται πάνω από τις βελόνες ή τα σημεία Βελονισμού.

Βελονισμός και Αισθητική
Εδώ και αρκετές δεκαετίες ο Βελονισμός χρησιμοποιείται στην αισθητική για να τονώσει το δέρμα και να επαναφέρει την νεανική του όψη! Αυτό συμβαίνει επειδή αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, βελτιώνει τη θρέψη των κυττάρων, αποκαθιστά την ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα και έτσι βελτιώνεται η όψη του δέρματος και απαλύνονται οι ρυτίδες. Σήμερα στην υπηρεσία της επιστήμης προστέθηκε κι ένα νέο μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο παράγει μια μορφή ενέργειας( ραδιοσυχνότητα), που διαπερνά την επιδερμίδα και λειτουργεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας στο χόριο και στα κύτταρα κολλαγόνου. Ο συνδυασμός των δυο αυτών μεθόδων, μας υπόσχεται πλήρη αναζωογόνηση στο πρόσωπο, μείωση της χαλάρωσης, των δυσχρωμιών, των ατελειών από τα σημάδια της ακμής και λείανση των ρυτίδων χωρίς νυστέρι.

Πόσο αποτελεσματικός είναι ο συνδυασμός του βελονισμού και της ιατρικής τεχνολογίας στη διατήρηση της νεανικότητας της επιδερμίδας μας;
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αποτελεσματικό συνδυασμό μεθόδων που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης, ανάπλασης του δέρματος και μείωσης των ρυτίδων, χωρίς να λείψει κανείς από τα καθήκοντά του ούτε μια μέρα. Δεν αφήνει ουλές, ούτε πληγές, ούτε προκαλεί δυσχρωμίες. Εν αντιθέσει με της περισσότερες θεραπείες που καίνε τα επιφανειακά κύτταρα της επιδερμίδας, εξαναγκάζοντας την να παράγει νέα, ο συνδυασμός του βελονισμού με την ραδιοσυχνότητα, που διαπερνά την επιδερμίδα και λειτουργεί βαθύτερα εκεί που παράγεται το κολλαγόνο, έχει σαν αποτέλεσμα την αναδόμησή του και την ανανέωση του δέρματος. Μπορεί να γίνει μόνο η χρήση του μηχανήματος ή του βελονισμού αλλά με το συνδυασμό διατηρούμε για μεγαλύτερο διάστημα το αποτέλεσμα και επιβραδύνουμε τη φυσιολογική γήρανση.
 
         
 
   
  Κωνσταντίνα Θεοδωράτου - Βελονιστής, Γενική Ιατρός 2008-2011©
info@theodoratou.gr